Een ogenblik geduld a.u.b.

Publicaties

 • Tabellenboek Districten Goeree Overflakkee - Jeugd 2019

  Tabellenboek met resultaten voor gemeente Goeree Overflakkee, uitgesplitst naar district, o.b.v. Gezondheidsmonitor Jeugd 2019. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 7319 kB

 • Tabellenboek kernen Lansingerland - Jeugd 2019

  Tabellenboek met resultaten voor gemeente Lansingerland, uitgesplitst naar de kernen Bergschenhoek, Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs, o.b.v. Gezondheidsmonitor Jeugd 2019. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 7324 kB

 • Tabellenboek Wijken Nissewaard - Jeugd 2019

  Tabellenboek met resultaten voor gemeente Nissewaard, uitgesplitst naar wijken, o.b.v. Gezondheidsmonitor Jeugd 2019. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 7323 kB

 • Tabellenboek Wijken Schiedam - Jeugd 2019

  Tabellenboek met resultaten voor gemeente Schiedam, uitgesplitst naar wijken, o.b.v. Gezondheidsmonitor Jeugd 2019. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 7347 kB

 • Tabellenboek Wijken Vlaardingen - Jeugd 2019

  Tabellenboek met resultaten voor gemeente Vlaardingen, uitgesplitst naar wijken, o.b.v. Gezondheidsmonitor Jeugd 2019. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 7335 kB

 • Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek gebieden Rotterdam

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 uitgesplitst naar de gebieden van Rotterdam. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1672 kB

 • Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Rotterdam Centrum

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Rotterdam Centrum. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1657 kB

 • Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Delfshaven

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Delfshaven. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1673 kB

 • Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Overschie

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Overschie. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1655 kB

 • Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Noord

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Noord. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1664 kB

 • Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Hillegersberg-Schiebroek

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Hilligersberg-Schiebroek. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1661 kB

 • Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Kralingen-Crooswijk

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Kralingen-Crooswijk. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1662 kB

 • Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Feijenoord

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Feijenoord. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1670 kB

 • Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek IJsselmonde

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Ijsselmonde. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1660 kB

 • Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Prins Alexander

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Prins Alexander. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1670 kB

 • Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Charlois

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Charlois. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1668 kB

 • Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Hoogvliet

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Hoogvliet. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1653 kB

 • Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Nissewaard

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 voor Nissewaard. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1656 kB

 • Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek wijken Schiedam

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 uitgesplitst voor de wijken van Schiedam. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1671 kB

 • Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek wijken Vlaardingen

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 uitgesplitst voor de wijken van Vlaardingen. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1662 kB

 • Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Charlois

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Charlois.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 3682 kB

 • Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Delfshaven

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Delfshaven.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 3692 kB

 • Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Feijenoord

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Feijenoord.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 3693 kB

 • Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Hillegersberg-Schiebroek

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Hilligersberg-Schiebroek.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 3674 kB

 • Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Hoogvliet

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Hoogvliet.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 3662 kB

 • Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek IJsselmonde

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied IJsselmonde.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 3672 kB

 • Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Kralingen-Crooswijk

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Kralingen-Crooswijk.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 3688 kB

 • Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Noord

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Noord.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 3681 kB

 • Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Overschie

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Overschie.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 3666 kB

 • Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Prins Alexander

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Prins Alexander.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 3687 kB

 • Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Rotterdam Centrum

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Rotterdam Centrum

  / Gebieds-/wijkrapporten / 3668 kB

 • Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Gebieden Rotterdam

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016, uitgesplitst voor de Rotterdamse gebieden.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 3814 kB

 • Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek kernen Lansingerland

  Tabellenboek met resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016, uitgesplitst voor de kernen van Lansingerland

  / Gebieds-/wijkrapporten / 3603 kB

 • Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Thuis in de wijk Nissewaard

  Tabellenboek met resultaten van de Gezzondheidsmonitor volwassenen, uitgesplitst naar de gebieden van Nissewaard

  / Gebieds-/wijkrapporten / 3605 kB

 • Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek wijkteams Albrandswaard

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor de wijkteams van Albrandswaard

  / Gebieds-/wijkrapporten / 3677 kB

 • Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek wijkteams Barendrecht

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor de wijkteams van Barendrecht.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 3688 kB

 • Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek wijkteams Ridderkerk

  Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor de wijkteams van Ridderkerk.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 3683 kB

 • Gezondheid in kaart 2014 Rotterdam wijktabellen

  Rapport Gezondheid in Kaart 2014 overde gebieden van Rotterdam

  / Gebieds-/wijkrapporten / 185 kB

 • Gezondheid in kaart 2010 Rotterdam Centrum

  Gebiedsrapportage Centrum met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1499 kB

 • Gezondheid in kaart 2010 Charlois

  Gebiedsrapportage Charlois met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1524 kB

 • Gezondheid in kaart 2010 Delfshaven

  Gebiedsrapportage Delfshaven met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1557 kB

 • Gezondheid in kaart 2010 Feijenoord

  Gebiedsrapportage Feijenoord met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1577 kB

 • Gezondheid in kaart 2010 Hillegersberg-Schiebroek

  Gebiedsrapportage Hilligersberg-Schiebroek met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1448 kB

 • Gezondheid in kaart 2010 Hoek van Holland

  Gebiedsrapportage Hoek van Holland met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1447 kB

 • Gezondheid in kaart 2010 Hoogvliet

  Gebiedsrapportage Hoogvliet met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1543 kB

 • Gezondheid in kaart 2010 IJsselmonde

  Gebiedsrapportage IJsselmonde met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1437 kB

 • Gezondheid in kaart 2010 Kralingen-Crooswijk

  Gebiedsrapportage Kralingen-Crooswijk met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1540 kB

 • Gezondheid in kaart 2010 Noord

  Gebiedsrapportage Noord met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1518 kB

 • Gezondheid in kaart 2010 Overschie

  Gebiedsrapportage Overschie met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1492 kB

 • Gezondheid in kaart 2010 Pernis

  Gebiedsrapportage Pernis met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1496 kB

 • Gezondheid in kaart 2010 Prins Alexander

  Gebiedsrapportage Prins Alexander met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

  / Gebieds-/wijkrapporten / 1466 kB

 • Wijkrapport Charlois 2008

  Wijkrapport Charlois met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

  / Gebieds-/wijkrapporten / 239 kB

 • Wijkrapport Delfshaven 2008

  Wijkrapport Delfshaven met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

  / Gebieds-/wijkrapporten / 300 kB

 • Wijkrapport Feijenoord 2008

  Wijkrapport Feijenoord met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

  / Gebieds-/wijkrapporten / 230 kB

 • Wijkrapport Hillegersberg-Schiebroek 2008

  Wijkrapport Hilligersberg- Schiebroek met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

  / Gebieds-/wijkrapporten / 185 kB

 • Wijkrapport Hoek van Holland 2008

  Wijkrapport Hoek van Holland met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

  / Gebieds-/wijkrapporten / 265 kB

 • Wijkrapport Hoogvliet 2008

  Wijkrapport Hoogvliet met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

  / Gebieds-/wijkrapporten / 193 kB

 • Wijkrapport IJsselmonde 2008

  Wijkrapport IJsselmonde met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

  / Gebieds-/wijkrapporten / 185 kB

 • Wijkrapport Kralingen-Crooswijk 2008

  Wijkrapport Kralingen-Crooswijk met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

  / Gebieds-/wijkrapporten / 147 kB

 • Wijkrapport Noord 2008

  Wijkrapport Noord met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

  / Gebieds-/wijkrapporten / 143 kB

 • Wijkrapport Overschie 2008

  Wijkrapport Overschie met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

  / Gebieds-/wijkrapporten / 153 kB

 • Wijkrapport Prins Alexander 2008

  Wijkrapport Prins Alexander met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

  / Gebieds-/wijkrapporten / 210 kB

 • Wijkrapport Rotterdam Centrum 2008

  Wijkrapport Centrum met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

  / Gebieds-/wijkrapporten / 156 kB

 • Wijkrapport Maassluis 2008

  Gebiedsrapportage Maassluis met resultaten uit de Gezondheidsmonitor 2008

  / Gebieds-/wijkrapporten / 609 kB

 • Wijkrapport Schiedam 2008

  Gebiedsrapportage Schiedam met resultaten uit de Gezondheidsmonitor 2008

  / Gebieds-/wijkrapporten / 425 kB

 • Wijkrapport Vlaardingen 2008

  Gebiedsrapportage Vlaardingen met resultaten uit de Gezondheidsmonitor 2008

  / Gebieds-/wijkrapporten / 472 kB