Een ogenblik geduld a.u.b.

Publicaties

Tabellenboek Districten Goeree Overflakkee - Jeugd 2019

Tabellenboek met resultaten voor gemeente Goeree Overflakkee, uitgesplitst naar district, o.b.v. Gezondheidsmonitor Jeugd 2019. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 7319 kB

Tabellenboek kernen Lansingerland - Jeugd 2019

Tabellenboek met resultaten voor gemeente Lansingerland, uitgesplitst naar de kernen Bergschenhoek, Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs, o.b.v. Gezondheidsmonitor Jeugd 2019. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 7324 kB

Tabellenboek Wijken Nissewaard - Jeugd 2019

Tabellenboek met resultaten voor gemeente Nissewaard, uitgesplitst naar wijken, o.b.v. Gezondheidsmonitor Jeugd 2019. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 7323 kB

Tabellenboek Wijken Schiedam - Jeugd 2019

Tabellenboek met resultaten voor gemeente Schiedam, uitgesplitst naar wijken, o.b.v. Gezondheidsmonitor Jeugd 2019. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 7347 kB

Tabellenboek Wijken Vlaardingen - Jeugd 2019

Tabellenboek met resultaten voor gemeente Vlaardingen, uitgesplitst naar wijken, o.b.v. Gezondheidsmonitor Jeugd 2019. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 7335 kB

Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek gebieden Rotterdam

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 uitgesplitst naar de gebieden van Rotterdam. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1672 kB

Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Rotterdam Centrum

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Rotterdam Centrum. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1657 kB

Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Delfshaven

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Delfshaven. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1673 kB

Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Overschie

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Overschie. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1655 kB

Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Noord

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Noord. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1664 kB

Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Hillegersberg-Schiebroek

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Hilligersberg-Schiebroek. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1661 kB

Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Kralingen-Crooswijk

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Kralingen-Crooswijk. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1662 kB

Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Feijenoord

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Feijenoord. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1670 kB

Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek IJsselmonde

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Ijsselmonde. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1660 kB

Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Prins Alexander

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Prins Alexander. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1670 kB

Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Charlois

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Charlois. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1668 kB

Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Hoogvliet

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 over het gebied Hoogvliet. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1653 kB

Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek Nissewaard

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 voor Nissewaard. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1656 kB

Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek wijken Schiedam

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 uitgesplitst voor de wijken van Schiedam. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1671 kB

Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 - Tabellenboek wijken Vlaardingen

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor Kinderen 2018 uitgesplitst voor de wijken van Vlaardingen. Deze rapportage is vanwege de vele tabellen niet digitaal toegankelijk voor o.a. visueel beperkten. Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met ons opnemen via de contactknop op Gezondheidinkaart.nl.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1662 kB

Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Charlois

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Charlois.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 3682 kB

Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Delfshaven

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Delfshaven.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 3692 kB

Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Feijenoord

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Feijenoord.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 3693 kB

Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Hillegersberg-Schiebroek

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Hilligersberg-Schiebroek.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 3674 kB

Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Hoogvliet

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Hoogvliet.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 3662 kB

Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek IJsselmonde

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied IJsselmonde.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 3672 kB

Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Kralingen-Crooswijk

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Kralingen-Crooswijk.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 3688 kB

Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Noord

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Noord.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 3681 kB

Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Overschie

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Overschie.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 3666 kB

Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Prins Alexander

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Prins Alexander.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 3687 kB

Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Rotterdam Centrum

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor het gebied Rotterdam Centrum

/ Gebieds-/wijkrapporten / 3668 kB

Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Gebieden Rotterdam

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016, uitgesplitst voor de Rotterdamse gebieden.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 3814 kB

Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek kernen Lansingerland

Tabellenboek met resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016, uitgesplitst voor de kernen van Lansingerland

/ Gebieds-/wijkrapporten / 3603 kB

Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek Thuis in de wijk Nissewaard

Tabellenboek met resultaten van de Gezzondheidsmonitor volwassenen, uitgesplitst naar de gebieden van Nissewaard

/ Gebieds-/wijkrapporten / 3605 kB

Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek wijkteams Albrandswaard

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor de wijkteams van Albrandswaard

/ Gebieds-/wijkrapporten / 3677 kB

Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek wijkteams Barendrecht

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor de wijkteams van Barendrecht.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 3688 kB

Gezondheidsmonitor Volwassenen 2016 - Tabellenboek wijkteams Ridderkerk

Tabellenboek met de resultaten van de Gezondheidsmonitor 2016 voor de wijkteams van Ridderkerk.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 3683 kB

Gezondheid in kaart 2014 Rotterdam wijktabellen

Rapport Gezondheid in Kaart 2014 overde gebieden van Rotterdam

/ Gebieds-/wijkrapporten / 185 kB

Gezondheid in kaart 2010 Rotterdam Centrum

Gebiedsrapportage Centrum met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1499 kB

Gezondheid in kaart 2010 Charlois

Gebiedsrapportage Charlois met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1524 kB

Gezondheid in kaart 2010 Delfshaven

Gebiedsrapportage Delfshaven met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1557 kB

Gezondheid in kaart 2010 Feijenoord

Gebiedsrapportage Feijenoord met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1577 kB

Gezondheid in kaart 2010 Hillegersberg-Schiebroek

Gebiedsrapportage Hilligersberg-Schiebroek met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1448 kB

Gezondheid in kaart 2010 Hoek van Holland

Gebiedsrapportage Hoek van Holland met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1447 kB

Gezondheid in kaart 2010 Hoogvliet

Gebiedsrapportage Hoogvliet met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1543 kB

Gezondheid in kaart 2010 IJsselmonde

Gebiedsrapportage IJsselmonde met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1437 kB

Gezondheid in kaart 2010 Kralingen-Crooswijk

Gebiedsrapportage Kralingen-Crooswijk met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1540 kB

Gezondheid in kaart 2010 Noord

Gebiedsrapportage Noord met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1518 kB

Gezondheid in kaart 2010 Overschie

Gebiedsrapportage Overschie met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1492 kB

Gezondheid in kaart 2010 Pernis

Gebiedsrapportage Pernis met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1496 kB

Gezondheid in kaart 2010 Prins Alexander

Gebiedsrapportage Prins Alexander met resultaten en kernboodschappen uit de Gezondheidsmonitor, uitgebracht in 2010.

/ Gebieds-/wijkrapporten / 1466 kB

Wijkrapport Charlois 2008

Wijkrapport Charlois met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

/ Gebieds-/wijkrapporten / 239 kB

Wijkrapport Delfshaven 2008

Wijkrapport Delfshaven met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

/ Gebieds-/wijkrapporten / 300 kB

Wijkrapport Feijenoord 2008

Wijkrapport Feijenoord met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

/ Gebieds-/wijkrapporten / 230 kB

Wijkrapport Hillegersberg-Schiebroek 2008

Wijkrapport Hilligersberg- Schiebroek met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

/ Gebieds-/wijkrapporten / 185 kB

Wijkrapport Hoek van Holland 2008

Wijkrapport Hoek van Holland met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

/ Gebieds-/wijkrapporten / 265 kB

Wijkrapport Hoogvliet 2008

Wijkrapport Hoogvliet met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

/ Gebieds-/wijkrapporten / 193 kB

Wijkrapport IJsselmonde 2008

Wijkrapport IJsselmonde met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

/ Gebieds-/wijkrapporten / 185 kB

Wijkrapport Kralingen-Crooswijk 2008

Wijkrapport Kralingen-Crooswijk met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

/ Gebieds-/wijkrapporten / 147 kB

Wijkrapport Noord 2008

Wijkrapport Noord met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

/ Gebieds-/wijkrapporten / 143 kB

Wijkrapport Overschie 2008

Wijkrapport Overschie met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

/ Gebieds-/wijkrapporten / 153 kB

Wijkrapport Prins Alexander 2008

Wijkrapport Prins Alexander met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

/ Gebieds-/wijkrapporten / 210 kB

Wijkrapport Rotterdam Centrum 2008

Wijkrapport Centrum met resultaten uit de Gezondheidsenquête 2008

/ Gebieds-/wijkrapporten / 156 kB

Wijkrapport Maassluis 2008

Gebiedsrapportage Maassluis met resultaten uit de Gezondheidsmonitor 2008

/ Gebieds-/wijkrapporten / 609 kB

Wijkrapport Schiedam 2008

Gebiedsrapportage Schiedam met resultaten uit de Gezondheidsmonitor 2008

/ Gebieds-/wijkrapporten / 425 kB

Wijkrapport Vlaardingen 2008

Gebiedsrapportage Vlaardingen met resultaten uit de Gezondheidsmonitor 2008

/ Gebieds-/wijkrapporten / 472 kB